OBLIKOVANJE SPLETNIH STRANI

Želite zastonj videe o optimizaciji strani, služenju denarja na netu, trike retuširanja ali design trike?
Email: Ime:
Kaj vas še posebej zanima? Izberite eno temo ali več:
,
Vsi vaši podatki so strogo 100% varovani

 

Design spletnih strani

 

Cilj Optimizacijedesign.com je da postane vaša izkušnja z oblikovanjem spletne strani pozitivna in da ste z njo 100 % zadovoljni. Dobiti spletno stran še nikoli ni bilo lažje. Imamo večletne izkušnje z izdelavo designom spletnih strani. 

Optimizacijadesign.com vam izdela in objavi spletno stran na spletu v kar najkrajšem času. Spletna stran je pripravljena na obiske obiskovalcev. Nudimo več cenovnih planov izdelave spletnih strani, ki je odvisna od obsežnosti strani, strukture, uporabe CSS oblikovanja, flasha, kompleksnosti spletne strani.

Na razpolago vam nudimo več osnutkov spletnih strani, lahko pa vam izdelamo spletno stran popolnoma po vaših željah. Obenem vam pomagamo registrirati domeno in postaviti spletno stran na strežnik. Vse to je vključeno v ceno spletne strani. 

Kompleksnejše spletne strani so narejene s pomočjo CMS sistemov, kot je Drupal, Joomla, Geeklog in nudijo kar najbolj enostavno uporabo vaše spletne strani. Sami lahko dodajate text, slike, video, spreminjate design, lahko vam naredimo tudi forum za obiskovalce.

 

Oblikovanje strani

Smo strokovnjaki tudi na področju oblikovanja spletnih strani. To pomeni da dobite popolnoma delujočo spletno stran, ki vam ne bo delala preglavic in izgub. Si zamišljate situacijo, ko vam nekdo napol naredi stran in potem odstopi od projekta?

To mora biti izredno frustrirajoče. Mi vam naredimo spletno stran, ki se lahko kosa z vodilnimi spletnimi stranmi po vsem svetu. To pomeni, da ne boste dobili samo spletne strani, ki je lepo dizajnirana, ampak dobili boste spletno stran, ki je popolnoma prirejena vašim potrebam.

Želite:

  1. forum, kjer imate komuno obiskovalcev na vaši strani?
  2. spletno trgovino, ki vam omogoča prodajati vaše izdelke, vaše programe ali uporabniki plačujejo mesečno naročnino za ogled vaših vsebin?
  3. želite stran, ki je grajena na isti platformi kot jo uporablja NASA, Predsednik USA, MTV...?
  4. želite imeti vsakodnevni kontakt z našim teamom - ne skrbite, ignoriranja pri nas ne poznamo
  5. želite stran, katero boste lahko začeli uporabljati takoj, in vključuje zastonj trening s strani našega teama kako jo uporabljati
  6. vse vrste strani, od majhnih blogov, do velikih strani za podjetja

Smo trdni zagovorniki platforme DRUPAL, ki ponuja vse kar potrebujete. DRUPAL je izredno fleksibilna web platforma, ki jo uporablja veliko glasbenikov, MTV, NASA, predsednik Obama...

Ponujemo ogodne pakete, ki se lahko kosajo z vsemi konkurenčnimi podjetji.

Preberite si več o spletnih rešitvah:

DRUPAL

JOOMLA