INTERNETNI MARKETING

Želite zastonj videe o optimizaciji strani, služenju denarja na netu, trike retuširanja ali design trike?
Email: Ime:
Kaj vas še posebej zanima? Izberite eno temo ali več:
,
Vsi vaši podatki so strogo 100% varovani

 

Internetni marketing - razlaga 

Internetni marketing se ne konča z povečanjem ciljnih obiskovalcev. Marketing spletnih iskalnikov se konča s konverzijo, uspešno interakcijo uporabnikov, vsebine spletne strani in uporabniškega vmesnika. Sledenje in optimizacija dobička na investiranje ROI (return on investment), je vedno znova pokazalo, da majhne spremembe na glavnih pod-straneh (landing pages), ponudba ali uporabniški vmesnik lahko poveča konverzijo v veliki meri. Tudi majhna izboljšava na konverziji lahko znatno izboljša ROI. 

OptimizacijaDesign.com ponuja strankam večletne izkušnje na področju optimizacije spletnih strani in posledično povečanje dobička.

Cilj naše optimizacije spletnih strani je povečanje števila ciljnih obiskovalcev, ki jih zanimajo produkti ali storitve na spletni strani. Pomembna je optimizacija z gledišča uporabnika oz. obiskovalca spletne strani.

Naučite se več o Optimizaciji spletnih iskalnikov strani in Plačaj po kliku PPC storitvah

Pogled s strani uporabnika

Konvencionalni marketinški kanali kot je televizija, radio, tiskani mediji ali tele- uporabljajo tako imenovani »push« potisni marketing, kjer identificirajo ciljno občinstvo in potisnejo sporočilo k njim.

Marketing spletnih iskalnikov pa uporablja tako imenovano »pull« potegni marketing, kjer uporabnik zahteva material. Spletni iskalniki nudijo obiskovalcem povezave do spletnih strani, ki ustrezajo njihovim specifičnim zanimanjem (povpraševanju), uporabnik pa se odzove na podlagi naslova ali opisa spletne strani (ali na oglase na »plačaj po kliku« kampanji PPC) in klikne na stran.

  • V sekundi se uporabnik odloči, ali mu je stran všeč ali ne. Če jim stran ni všeč enostavno odidejo.
  • V treh sekundah se uporabniki odločijo, ali stran ustreza njihovim  iskalnim namenom. Če ne vidijo na spletni strani kar iščejo po prvem pregledu strani, odidejo.
  • V petih sekundah se uporabniki odločijo ali lahko spletni strani zaupajo. Če bilo kaj zgleda napačno, nejasno ali neprofesionalno, odidejo.

Obiskovalci imajo na voljo več milijon drugih spletnih strani, ki so samo klik oddaljene od njih in jih bodo obiskali, če jih mi sami ne bomo mogli zadržati.

Optimizacijadesign.com poskrbi da vaše strani ne izgubijo osredotočenost na končnega uporabnika.

Več o Optimizaciji strani

Več o Plačaj na klik