O NAS

Želite zastonj videe o optimizaciji strani, služenju denarja na netu, trike retuširanja ali design trike?
Email: Ime:
Kaj vas še posebej zanima? Izberite eno temo ali več:
,
Vsi vaši podatki so strogo 100% varovani

 

Optimizacija marketing in design spletnih strani

amanda

Smo mlad 10 članski tim strokovnjakov na področju internetnega marketinga, optimizacije spletnih strani in dizajniranja spletnih strani. Imeli smo priložnost združiti naše znanje ekonomije, mednarodnega marketinga in računalništva in nastala je Optimizacijadesign.com. 

Po delu v Californiji na področju internetnega marketinga , optimizacije in designa strani, se je ustanovitelj strani odločil ponuditi znanje optimizacije in oblikovanja, designa strani tudi v Sloveniji. Naš team vam nudi celovitne rešitve na področju optimizacije in oblikovanja spletnih strani. 

Garantiramo vam, da ne boste razočarani. Redko katero podjetje v Sloveniji ima izkušnje v najboljših podjetih v Los Angelesu. Z iskušnjami v Los Angelesu kot vodja internetnega marketinga v Los Angelesu vam lahko ponudimo optimalne rešitve za optimizacijo kot tudi za design spletnih strani.

Doseči cilj v  Sloveniji je veliko lažje. Obstaja veliko manj konkurence pri slovenskih straneh kot pa pri angleških sraneh. Če imaš stran v angleščini praktično tekmuješ s celim svetom.

Vem da sem recimo tekmoval z 100 000 000 različnimi stranmi s tematiko turizma v Kaliforniji, v Sloveniji pa tekmuješ recimo s par tisoči.

Tudi učinki so pri nas hitrejši kot pa v tujini, in ni potrebno toliko investirati za dosego tega cilja. V tujini recimo po

djetja investirajo tudi do 50 000 EUR mesečno samo za marketing. Poznamo nekatere ljudi, ki so vodje marketinga za rehab centre, kjer se zdravijo odvisnosit Hollywoodski igralci.

Ti rehab centri porabijo ogromno denarja vsak mesec za interneti marketing.

Pri nas se mrzlica optimizacije še ni tako razvnela in tudi manj strani je v slovenskem jeziku. Slaba stran je edino ker podjetja ne vidijo potencial dobrega pozicioniranja v iskalnikih. Kajti veliko potencialnih kupcev, potrošnikov najde stran preko interneta, nekateri slišijo o podjetju od drugih, vendar ta trend počasi zamira.

Trend uporabnikov interneta raste in vedno več je ljudi, ki tudi kupujejo storitve na internetu. Veliko jih išče primerna podjetja, ki jim lahko ponudijo ustrezne storitve. Razlika je recimo če se vaše podjetje nahaja  na 200 m

estu za iskalno frazo, ki vam lahko prinese potencialno frazo in če se recimo ta stran, ki je optimizarana pojavi med top 5 zadetkih v Najdi.si, Google, Yahoo itd.

Optimizacijadesign.com

Amanda Novak