OPTIMIZACIJA SPLETNIH STRANI

Želite zastonj videe o optimizaciji strani, služenju denarja na netu, trike retuširanja ali design trike?
Email: Ime:
Kaj vas še posebej zanima? Izberite eno temo ali več:
,
Vsi vaši podatki so strogo 100% varovani

 

Optimizacija spletnih strani (Search engine optimization - SEO)

Optimizacija spletnih strani ni enostaven proces, še težje je postati mojster te veščine. 

Obstaja veliko trditev s strani drugih svetovalcev na področju optimizacije spletnih web strani, kaj narediti, katere bližnjice ubrati, kako uporabljati SEO sami s ciljem doseči čim višje pozicioniranje v iskalnikih.

Največkrat so ti nasveti preplitki in preveč splošni, da bi lahko učinkovito pomagali pozicioniranje strani v top 3 rezultatih v recimo iskalniku Google, Najdi.si, Yahoo, Msn.

Velikokrat so takšne strani tudi kaznovane in pozicija v iskalnikih za posamezne iskalne fraze se hitro zmanjša ali so celo odstranjene iz indeksa iskalnikov. Razne črne seo tehnike (Black Hat SEO) lahko povzročijo več škode kot koristi. Zato vedno preudarno izberite kdo vam bo optimiziral spletno stran in jo priredil kar najbolje za pozicioniranje v samem vrhu rezultatov spletnih iskalnikov.

Ti dejavniki lahko tudi preprečijo dobro pozicioniranje strani v prihodnosti za posamezne iskalne fraze. 

Bodite še posebej previdni pri upoštevanju nekaterih samooklicanih SEO gurujev, katerih spletni marketing in optimizacija ne deluje in vam lahko kvečjemu škodi.

Prav zato mi osebno uporabljamo kontinuirani, profesionalni in obsežni pristop k optimizaciji spletnih strani z uporabo taktik, katerih rezultat je boljša spletna stran, tako za uporabnike, kot tudi za spletne iskalnike.

Ne uporabljamo nepreverjenih in hitrih taktik, ki lahko kvečjemu poslabšajo pozicioniranje vaše spletne strani v iskalnikih, ampak težimo k naravnemu in organskemu povišanju ciljnih obiskovalcev vaših spletnih strani.

Pozicioniranje v iskalnikih (Search Engine Positioning - SEP)


Ko vtipkate iskalno frazo v okence iskalnika kot je npr. Google, vaše strani ni nikjer. Ali vam to zveni znano? To je običajen problem za veliko podjetij. Obstaja na bilijone dokumentov na spletu in samo prvih 30 rezultatov dobi pozornost večine uporabnikov spleta.

Če želite izboljšati promet, doseči prednost pred konkurenco in povečati prodajo potrebujete strategijo Optimizacije spletnih strani oz. iskalnikov. Pri tem vam lahko pomagamo.

Ko je vaša spletna stran narejena, lahko začnemo z optimizacijo spletne strani s ciljem zmanjšati stroške oglaševanja in vam pripeljati nove obiskovalce. Čeprav ne moremo garantirati plasiranje točno določene iskalne fraze v iskalnikih (nihče tega ne more), lahko optimiziramo vašo spletno stran tako, da jo bodo lahko uporabniki našli za več iskalnih fraz. Posledica tega bo povečan obisk vaše strani in nove potencialne stranke.

Velika prednost Optimizacije spletnih strani je v tem, da lahko privabite obiskovalce brez stroškov oglaševanja, kot je recimo Plačaj na klik (Pay per click – PPC). V večini primerov lahko drastično povečate promet spletne strani samo z Optimizacijo spletne strani. Razen tega lahko uporabljate tudi oglaševanje kot je recimo PPC, banerji.

Uporaba Optimizacije k vašemu oglaševalskemu pristopu lahko poveča število obiskovalcev vaše spletne strani.

Večina ljudi spozna, da je Dobiček na investiranje (ROI) večji pri optimizaciji kot pa plačevanju na klik. Študije dokazujejo, da se ne splača osredotočiti samo na Plačaj na klik kampanje, kajti so veliko manj dobičkonosne kot pa je optimizacija spletne strani.

Veliko podjetij se odloča samo za Plačaj na klik kampanjo. Optimizacija spletne strani zahteva veliko več dela in časa, vendar dolgoročno prinese optimizacija večji Dobiček na investicijo (ROI).

Povečanje dobička je tudi dokaz učinkovitosti optimizacije spletne strani. Nudimo več opcij za optimizacijo od svetovanja po telefonu do mesečne optimizacije spletne strani.

Nudimo svetovanje po telefonu, ki vključuje navodila kako optimizirati spletno stran, uporaba meta tags, meta naslovov, optimizacija za pravilne iskalne fraze in svetovanje kako najboljše optimizirati stran za iskalnike Google, Yahoo, Msn in Najdi.si.

Svetovanje po telefonu vam omogoča izboljšati promet za minimalni strošek, saj vas naučimo kaj je potrebno narediti, da bo obisk vaše strani narasel.

Optimizacija spletne strani – telefonsko svetovanje

Optimizacija spletne strani vključuje natančna navodila kako izbrati najboljše iskalne fraze, kako jih optimizirati, kako povečati volumen besedila na vaši strani, kako pridobiti povezave z drugih strani. To ni avtomatiziran proces.

Dobili boste kompletno analizo, ki jo naredimo po natančni raziskavi vaše spletne strani, ki vključuje pozicijo vaše strani za različne iskalne fraze in vaše opcija za uporabo najbolj donosnih iskalnih fraz.

Med telefonskim pogovorom vam lahko odgovorimo tudi na ostala vprašanja, ki jim mogoče imate v zvezi s optimizacijo.

Optimizacija spletne strani po meri in konzultacija po telefonu - plan


Obiskali bomo vašo spletno stran in napisali izčrpno poročilo kaj je potrebno narediti, da dosežete višji položaj vaše spletne strani za ciljne iskalne fraze.

Svetovali vam bomo katere ključne fraze lahko uporabite, ki so ozko povezane s vašo industrijo oz. trgom. Upoštevali bomo vaše ciljno tržišče pri izdelavi poročila.

V poročilu boste dobili sledeče:

  • Analizo in pregled optimizacije spletne strani
  • Analiza tekstovnega besedila na vaši spletni strani
  • Raziskava iskalnih fraz
  • Trenutni položaj vaše spletne strani za različna iskalne fraze
  • Natančna navodila kaj narediti za povečanje prometa

Naša analize optimizacije spletne strani vsebuje navodila, ki so rezultat tehnik optimizacije spletnih strani in vsaka analiza je specifična za vsako spletno stran.

Potrebujemo tudi informacije o potrebah in ciljih vašega podjetja, šele tako lahko naredimo popolno spletno rešitev za vaše podjetje in optimizacijo vaše spletne strani.

 

 

Optimizacija Strani

Optimizacijadesign cilja na manjša in velika podjetja, ki se želijo prebiti na vrh iskalnikov kot je Google in Yahoo. Prednost našega podjetja pri optimizaciji internetnih strani je v tem, da imamo strokovnjake, ki imajo izkušnje na svetovnih trgih, kjer je konkurenca spletne optimizacije veliko močnejša.

Prednost našega podjetja je v tem, da naš team sestavljajo strokovnjaki z vseh področij designa in optimizacije. Se pravi, dobite vse na enem mestu. Ni recimo problema v tem da morate narediti design v enem podjetju in potem optimizacijo v drugem podjetju. Vse dobite na enem mestu.

In seveda nuditi podjetjem rešitev pozicioniranja strani, ki je učinkovitejša in cenejša kot ponudba konkurence.

Ni vam obvezno podpisati dologočnih pogodb in vaše 100% zadovoljstvo je naš cilj. Želite več?

Optimizacijadesign ne nudi samo spletni marketing za nekaj strani na vaši spletni strani. Samo kontaktirajte nas in nam povejte koliko strani želite optimizirati in poslali vam bomo ponudbo.

Optimizacijadesign je vodilno slovensko podjetje za seo optimizacijo, naš team je sestavljen iz strokovnjakov, ki imajo izkušnje z optimizacijo internetnih strani vsaj 5 let.

 

Cenovno ugodna optimizacija

Optimizacijadesign je slovensko najbolj cenovno ugodno podjetje glede na ROI za spletno optimizacijo internetnih strani. Sestavljajo jo vodilni eksperti s področja rangiranja in designa strani. Naši strokovnjaki vedo vse o designu, zato lahko tudi uspešno optimizirajo vašo stran, da se najde v top 5 rezultatih Googla, Najdi.si, Yahoo...

Smo tako sigurni v rezultate, da vam nudimo 100% garancijo zadovoljstva.

Storitve Optimizacijadesign.com vključujejo:

  • Garantiran položaj vaše strani v top 10 rezultatih. V obdobju 6 mesecev boste garantirano v top 10 zadetkih za izbrane ključne besede.
  • Dnevna gradnja linkov do vaše strani, ki vas bodo popeljali na vrh in izboljšali promet vaše strani.
  • Dnevno kontakt z našim osebjem preko skype ali emaila
  • Statistika in dnevno vodenje napredka rangiranja vaše strani

optimizacija strani